Navigatie

Meubels

Op maat gemaakt naar uw wensen.

Van kapstok of kledingkast ...

Net als bij het betimmeren van schepen gebruik ik in de vervaardiging van meubels hoogwaardig materiaal voor een eindproduct dat lang meegaat. U wilt een maatwerkproduct naar eigen ontwerp. Dit is precies waar ik mijn motivatie in vind en dat zorgt ervoor dat u blij wordt van het eindresultaat.

... tot dressoir of zithoek

Of het nu gaat om een kast voor in de woonkamer of een houten bank voor in de tuin, u wilt iets hebben dat lang meegaat en waar u graag naar kijkt.

Heeft u een wens of vraag? Neem dan contact op.

Projecten

Bed van steigerhout

Een erg populaire houtsoort voor meubels, zowel binnen als buiten. Of het nu een bed of kast is, het geeft robuuste uitstraling aan uw meubels.


Kast met verspringende deuren

Een kast waarbij de handgrepen wegvallen en de deuren zonder 'knal' sluiten. Twee van de eisen aan dit project, dat is gelukt. Er zit ook nog een houder in voor wijnglazen.


Systeemkast

Deze kast is opgebouwd uit meerdere segmenten, zo kun je zelf bepalen hoe die gepresenteerd wordt. Wil je een hoog of juist een breed exemplaar? Ook kan de kast later worden uitgebreid of worden verdeeld over meerdere ruimtes. Een kast waar je mee kan spelen!


Kantoortafel

De expliciete wens van de opdrachtgever was dat de kabels en snoeren van de computers niet zichtbaar over de tafel zouden lopen. Het resultaat is een kantoor tafel met een lengte van 2,5 meter. Een perfecte tafel om aan te werken, te vergaderen en te lunchen.


Wandmeubel

Wat doe je als je in een woonwinkel niet vindt wat je zoekt? Dan ga je zelf tekenen en nadenken over wat je echt wilt. Het resultaat is een meubel dat langs de hele muur loopt met een geïntegreerde bank en dressoir in de stijl van het interieur. De eettafel komt recht voor de bank te staan, waardoor er een leuke variatie ontstaat met de stoelen.


Kast op maat

Oude binnenstadspanden hebben heel vaak hoeken die niet haaks zijn, vloeren die aflopen, gevels die uit het lood staan, al met al een hoop uitdagingen om het interieur er strak in te krijgen. Dit meubel is geplaatst op een overloop en staat klemvast in een nis. De wens van de opdrachtgever was een functionele kast met veel opbergruimte.


Diverse meubels

Voor het interieur van een modern huis in de Goudse binnenstad wilden de bewoners een aantal meubels hebben die de zelfde sfeer hebben. Het resultaat is een tweetal kasten en een dressoirtafel.


Eikenhouten dressoir

Naast scheepsbetimmering maak ik ook speciale producten op aanvraag. Dit meubel is helemaal zelf ontworpen en gemaakt. Een uniek meubelstuk waarin ik strak design met natuurlijke hout elementen heb gecombineerd. Op deze manier past het ontwerp naadloos bij het interieur van de klant.


Modern meubel voor in de douche

In een badkamer hoort een strak en modern meubel. Dit meubel is door de klant zelf ontworpen en in overleg gebouwd. Het blad is van massief Europees eiken. Het geheel is voorzien van een dikke laklaag zodat het goed bestand is tegen vocht.