Navigatie

Meubels

Op maat gemaakt naar uw wensen.

Van kapstok of kledingkast ...

Net als bij het betimmeren van schepen gebruik ik in de vervaardiging van meubels hoogwaardig materiaal voor een eindproduct dat lang meegaat. U wilt een maatwerkproduct naar eigen ontwerp. Dit is precies waar ik mijn motivatie in vind en dat zorgt ervoor dat u blij wordt van het eindresultaat.

... tot dressoir of zithoek

Of het nu gaat om een kast voor in de woonkamer of een houten bank voor in de tuin, u wilt iets hebben dat lang meegaat en waar u graag naar kijkt.

Heeft u een wens of vraag? Neem dan contact op.

Projecten

Stoel gemaakt met gestoomd eiken

Een speciaal project, een samenwerking met mijn broer. Hij heeft het ontwerp gemaakt, ik het uitvoerende handwerk. Het eiken is gevormd door het te stomen.


Hangkast

Mahonie/eiken hangkast gemaakt. De legplanken schuiven met speciale verbindingen in de staanders.


Kast met verspringende deuren

Een kast waarbij de handgrepen wegvallen en de deuren zonder 'knal' sluiten. Twee van de eisen aan dit project, dat is gelukt. Er zit ook nog een houder in voor wijnglazen.


Systeemkast

Deze kast is opgebouwd uit meerdere segmenten, zo kun je zelf bepalen hoe die gepresenteerd wordt. Wil je een hoog of juist een breed exemplaar? Ook kan de kast later worden uitgebreid of worden verdeeld over meerdere ruimtes. Een kast waar je mee kan spelen!


Kantoortafel

De expliciete wens van de opdrachtgever was dat de kabels en snoeren van de computers niet zichtbaar over de tafel zouden lopen. Het resultaat is een kantoor tafel met een lengte van 2,5 meter. Een perfecte tafel om aan te werken, te vergaderen en te lunchen.


Eikenhouten dressoir

Naast scheepsbetimmering maak ik ook speciale producten op aanvraag. Dit meubel is helemaal zelf ontworpen en gemaakt. Een uniek meubelstuk waarin ik strak design met natuurlijke hout elementen heb gecombineerd. Op deze manier past het ontwerp naadloos bij het interieur van de klant.


Modern meubel voor in de douche

In een badkamer hoort een strak en modern meubel. Dit meubel is door de klant zelf ontworpen en in overleg gebouwd. Het blad is van massief Europees eiken. Het geheel is voorzien van een dikke laklaag zodat het goed bestand is tegen vocht.